alldkdeals.com

Computercity Rabatkode og Kampagnekode maj 2023

Alle gyldige Computercity Kuponer og Rabatkode - op til 50% rabat i maj 2023

Når du bruger Computercity Rabatkupon og Computercity Kampagnekode, kan du se frem til en større prisreduktion på Computercity.

Hjem Alle Butikker Computercity Rabatkode
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

 • Prøv alle Computercity-koder ved kassen med ét klik.

  Betroet af 2.000.000+ brugere

  Verificeret

  • TILBUD

   Hos Computercity Får Studerende Lige Nu 30% Rabat På Alle Produkter

  • Gyldig indtil 25-8-23 89
  • TILBUD

   Spar Lige Nu På Dit Køb Med Denne Computercity Kupon

  • Gyldig indtil 25-8-23 54
  • TILBUD

   I Udsalget Hos Computercity Kan Du Spare Op Til 30%

  • Gyldig indtil 25-8-23 58
  • TILBUD

   Op Til 50% Rabat På Udsalgsvarer Hos Computercity

  • Gyldig indtil 25-8-23 41
  • Prøv alle Computercity-koder ved kassen med ét klik.

   Betroet af 2.000.000+ brugere

   Verificeret

  • TILBUD

   Computercity: Op Til 50% Rabat På Sidste Clearance

  • Gyldig indtil 25-8-23 30
  • TILBUD

   Den Bedste Måde At Spare Penge På Computercity På

  • Gyldig indtil 6-1-23 77
  • TILBUD

   Officiel Kupon Og Rabatkode For Computercity

  • Gyldig indtil 6-1-23 63
  • TILBUD

   Få 100% Fri Startgt

  • Gyldig indtil 22-3-22 40

  Nogle rigtige anmeldelser om Computercity

  L K Behrend
  2016-06-24 07:44:43

  Fejl på MacBook Pro blev rettet hurtigt.

  Jeg købte en MacBook Pro hos Computer City I Odense for 2 måneder siden. Piletasten faldt af her fornylig og jeg tog selvfølgelig ud til butikken, - her blev der indgivet en anmeldelse på fejl på MacBook Pro én. Jeg fik først en regning på kr. 1062, trods der åbenlyst er en fejl på laptoppen (Admire Aps der står for reparation). Men Computer City ringed til mig og undskyldte regningen. Efter samtale med Computer City blev alt lavet under garantien - tusind tak.En glad kunde

  Emil Trads
  2017-02-01 20:27:35

  Fornem Kundeservice!

  En sælger hos ComputerCity havde under salg af virusprogram, givet udtryk for at produktet var gældende i 3 år. Det viste sig 1 år senere, at virusprogrammet kun var gældende i 1 år. Det var jeg selvfølgelig træt af, og jeg henvendte mig til ComputerCity med min oplevelse. En medarbejder fra kundeservice fortalte mig, at produktet kun var gældende et enkelt år, og at sælger havde givet forkerte oplysninger. Han henviste mig til mail-adresse og jeg sendte en udførlig beskrivelse af min oplevelse. Dagen efter fik jeg svar fra kundeservice. De beklagede fejlen, og jeg fik en licens til de manglende 2 år. Fra jeg opdagede problemet til modtagelse af licens gik der under 1 døgn.Kundeservice af denne kaliber skal man lede længe efter :)

  Charlotte Jacobsen
  2015-07-03 08:47:41

  Bestilte et headset på ComputerCity.dk ...

  ...varen blev leveret NÆSTE dag, selvom leveringstiden stod som 3-5 dage.SUPER HURTIG LEVERING:)

  Gitte Nordbjerg
  2016-05-02 06:39:29

  5 stjernet butik

  Jeg var nede i Computercity i Lyngby i fredags, hvor jeg skulle have mig en ny computer. Jeg var fast besluttet på produktet jeg skulle have, Så jeg ventede på at blive ekspedieret. En glad og smilende ekspedient Sebastian viste mig lidt rundt i butikken og fortalte mig og flere forskellige modeller som faktisk kunne det samme bare en billigere computer med de samme specifikationer. Vi havde en god kommunikation og nogle sjove samtaler, han er virkelig en imødekommende og en behagelig sælger som kan sin ekspertise.Kan klart anbefale Computercity i Lyngby.5 stjerner herfra

  Freddy Møller
  2017-05-12 13:38:05

  jamen det er lige som det skal være …

  jamen det er lige som det skal være super produkter til billige priser

  Carsten Toftgaard
  2017-01-06 06:03:08

  Levering dagen efter

  købte et logitech tastatur, billigst på nettet og levering dagen efter. Der var ovenikøbet batterier i tastaturet. så max stjerner her fra.

  Rasmus Thomsen
  2015-12-15 13:02:54

  Leveringen svigtede, men god løsning til sidst.

  Jeg bestilte den 8/12-15 en fladskærm fra ComputerCity, via deres webshop og som skulle sendes til mig.Den 10/12-15 fik jeg en mail om at min ordre var afsendt og I mailen var der et link til tracking af pakken hos Post Danmark. Efter gentagende forsøg med at sporer pakken uden held, kontaktede jeg ComputerCity pr. mail og de skrev til mig, at pakken var for stor til at blive sendt med almindelig post og derfor var forsendelsen nu overgivet til Bring og jeg fik et nyt trackingnummer.Den 11/12-15 prøver jeg så at sporer pakken igen, via det nye trackinglink. Nu fik jeg den besked at "forsendelsen er hentet ind", men ingen yderelige info omkring hvornår jeg kunne forvente at få pakken. Jeg kontaktede derfor Bring for at høre om de kunne oplyse mig mere om forsendelsen. Desværre lykkes det aldrig for dem at give mig et svar, om hvornår jeg kunne få pakken, selvom jeg var I kontakt med dem 3 gange.Dags dato d. 15/12-15 har jeg endnu ikke modtaget min pakke og hverken ComputerCity eller Bring (Kurer) ved hvor pakken er henne og de kan ikke give mig nogle oplysninger, om hvornår jeg kan forvente at få min pakke.I løbet af de dage jeg har ventet har jeg været I kontakt med både Bring og ComputerCity, men ingen af disse har haft interesse I at løse situationen.Jeg har selv tilbudt at hente min ordre I deres butik I Aalborg, hvor de har fladskærmen på lager, men det kunne de på nuværende tidspunkt ikke tilbyde mig.Så status er at pengene er trukket fra min konto, jeg har ikke modtaget min fladskræm og jeg ved ikke hvornår jeg kan forvente mere information eller hvad der skal ske. Har blot spildt en uge, på ingen ting.Har til sidst fået en fremragende service og en fair kompentasion fra ComputerCity.

  Jane
  2016-01-07 11:45:21

  Super hurtig levering ;O)

  Jeg bestilte en printer lørdag d. 2. januar, og allerede mandag d. 4. januar fik jeg en sms om, at jeg kunne afhente den i mit lokale supermarked. Ydermere sparede jeg flere hundrede kroner i forhold til andre udbydere af netop denne printer, plus at der var fragtfri levering - så kan man vist ikke forlange mere ;O)

  Joan
  2016-01-05 07:16:47

  Super nemt at bestille og hurtig levering og alt fungerede bare :)

  Købte en ny Samsung Galaxy S4 mini mobil telefon, og den blev leveret super hurtigt, og alt virker som det skal :)Eneste minus var at adressen var skrevet nærmest ulæseligt så posthuset havde svært ved at finde pakken til mig

  Ed Nielsen
  2015-07-02 12:53:28

  Køb af mac

  I mandags var mig og kæresten ude og købe en MacAir og fik som altid en super service, det var i glostrupFortrækker at købe den slags der ude, da jeg ved at hvis der skulle være noget, så får jeg den rette hjælp

  Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

  alldkdeals.com bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores side. Hvis du fortsætter, antager alldkdeals.com, at du accepterer vores cookiepolitik.